Reststroom van Landal Greenparks worden loungekussens

Als je wel eens in een vakantiehuisje van Landal Greenparks bent geweest, dan herken je misschien de prints? Bij de inrichting van de recreatiewoningen worden canvas wanddecoraties opgehangen. In verschillende kamers van de huisjes en in verschillende uitvoeringen. Na ongeveer 7 jaar zijn de woningen toe aan een make-over. De oude wanddecoraties zijn afval geworden. In opdracht van Tach-Up is besloten dit afval een tweede leven te geven.

Het kunststof materiaal is zeer geschikt om te verwerken tot loungekussens en sierkussens. De vullingen zijn nog uitstekend. Daarom zijn ze hier opnieuw gebruikt. Het geheel is super voor een buitentoepassing omdat het vocht- en vuilwerend is. Deze kussens liggen bij Landal Coldenhoven in Eerbeek Overijssel. Welkom bij de Greenkey gecertificeerde bungalowparken van Landal Greenparks.

Lounge kussens op maat gemaakt van eigen afval.

Eigenlijk moeten we afval onze nieuwe grondstof noemen. Wat dat is precies wat het is. No Waste Decoration is een ontwerp- en maakatelier. We gebruiken hetgeen nog goed is en mixen dit met reststromen uit andere sectoren indien nodig. Op die manier wordt jouw afval een nieuw product.

Heb je goede kussenvullingen maar zijn de hoezen verkleurd, vies of zit er een gat in? Dan is het wellicht de moeite waard om hiervoor nieuwe hoezen te laten maken. Wil jij ook (lounge) kussens op maat laten maken? Neem dan contact op via de contactpagina. 

Klik op de foto's om te zien hoe we te werk gaan bij het ontwikkelen van een duurzaam product.