Storytelling kussens voor de bezoekers van Landal Greenparks

Deze kussensets vertellen meteen een duidelijk verhaal. Zowel de hoes als de vulling is van restmateriaal. Landal Greenparks is als Greenkey gecertificeerde zeer geïnteresseerd om hun eigen reststromen een 2e leven te geven. Dat doen ze dan ook graag samen met ons. Wanddecoraties krijgen een make-over. 

In opdracht van Tach-Up geven we de canvas doeken van oude wanddecoraties een nieuwe bestemming. Het kunststof materiaal is zeer stevig en water- en vuilbestendig. De andere kant van het kussen is van ongebruikt reststof van bekende textielmerken, waarmee me samenwerken. Ze willen ook graag minder afval produceren. Daarom gaan we samen een circulaire verhaal vertellen in de vorm van kleurrijke en comfortabele kussens. Eerst waren het wanddecoraties bij vakantieparken in Europa. Nu zijn het bruikbare producten geworden.

 

Jouw schone afvalstroom een 2e leven geven in nieuw item.

No Waste Decoration helpt je volledig om een afvalstroom nieuw leven in te blazen. Hip en trendy passend bij de trends van nu. Samen zorgen we dan voor een betere wereld die we met een gerust hart durven door te geven aan de nieuwe generaties.

Heb je als bedrijf ook een afvalstroom dat je graag een nieuwe functie wilt geven? Wil je een verhaal vertellen over een duurzaam product of dienst? Wij kunnen je helpen van ontwerp tot uitvoering en levering. Ga naar de contactpagina en laat de gegevens achter. Samen zorgen we voor minder afval.

Klik op de foto's om de stappen te zien van afval naar duurzame sierkussens met een verhaal.