Workshops

No Waste Workshops zijn praktische, leerzame en creatieve workshops om meer te leren over inrichten, styling, kleur- en materiaalgebruik. Op een No Waste manier. Leer op een andere manier kijken naar reststromen. Hoe kunnen we deze producten gebruiken, zonder ze te hoeven weggooien? De mogelijkheden zijn eindeloos! Samen maken we een nieuw product. Onze interieurstyliste adviseert ook hoe je het eindproduct kunt verwerken in een interieur.

Wat zijn
No Waste Workshops?

No Waste Workshops zijn workshops waarin je leert hoe je diverse restmaterialen kunt gebruiken om er een nieuw duurzaam product van te maken. Je ontdekt hoe bestaande middelen van vorm of functie kunnen veranderen. Je leert meer over duurzaam inrichten, styling, kleur- en materiaalgebruik en je gaat naar huis met een product dat je zelf tijdens deze praktische workshop maakte.

No Waste Decoration geeft workshops die allen een andere focus kunnen hebben:

 • Educatieve workshops
 • Creatieve workshops
 • Duurzame workshops

Workshops met verschillende doelen

Waarom
No Waste Workshops?

Een greep uit diversen workshops

Welke workshops kun je volgen?

 1. Duurzame slingers maken van behang
 2. Wanddecoratie maken op een paneel
 3. Moodboard maken, inclusief kleuradvies en interieurtips
 4. Gebruik de natuur voor persoonlijk kleur- en interieuradvies
 5. Dierbaar kledingstuk hergebruiken
 6. Kleding personaliseren of vermaken
 7. Meubel personaliseren
 8. Decoratieve (krijt)verf technieken leren en in praktijk toepassen

Heb je zelf een idee of voorstel?

Neem dan contact op met Monique Dickhaut om de mogelijkheden te bespreken.

Klik hier (binnenkort) door naar de verschillende workshops

Voor wie zijn onze creatieve workshops?

De workshops van No Waste Decoration zijn voor iedereen die creatief en duurzaam bezig wil zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende begeleiding krijgt, kunnen er maximaal 10 mensen per workshop meedoen.

Het is leuk als bedrijfsuitje met collega’s, met studie- en klasgenoten, maar ook met vrienden en familie. Je bent lekker bezig, maakt contact met de anderen in de groep en je leert samenwerken. Je doet mogelijk iets nieuws en gaat naar huis met meer kennis en een uniek, eigen gemaakt product. Wat wil je nog meer?

Workshops voor scholen, bedrijven, vrienden, familie en parties

Waar worden de workshops gehouden?

De No Waste Workshops vinden plaats in het atelier van Monique Dickhaut in Hoofddorp, Noord-Holland. In het atelier is alles aanwezig om van restmaterialen en ‘oude’ spullen, nieuwe en duurzame producten te maken. Houd je de workshop liever bij jou op locatie of op een eigen gekozen locatie in combinatie met een hapje & drankje? Dan regelen we dat. Samen met een breed aanbod van horecagelegenheden bieden we een compleet. arrangement

Wij verzorgen workshops in eigen atelier of elders

Tarieven workshop

De No Waste Workshops van Monique Dickhaut duren vaak zo’n 2,5 uur en de prijs per workshop hangt af van de locatie, doel en inhoud van de workshop. De workshop is inclusief materialen. We geven je graag een prijs op maat, zodra we meer weten over je wensen voor de workshop

Ook een creatieve workshop volgen? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een creatieve workshop?

Neem contact op met Monique Dickhaut van No Waste Decoration en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor een creatieve workshop te bespreken.