Workshops

No Waste workshops zijn praktische, leerzame en creatieve workshops om meer te weten te komen over inrichten, styling, kleur- en materiaalgebruik. Samen met onze interieurstyliste leer je op een andere manier kijken naar reststromen. Hoe kunnen we deze producten gebruiken, zonder ze te hoeven weggooien? De mogelijkheden zijn eindeloos! 

Wat zijn
No Waste Workshops?

Tijdens de No Waste workshops leer je hoe om te gaan met diverse restmaterialen die gebruikt kunnen worden om er een nieuw duurzaam product van te maken. Je ontdekt hoe bestaande middelen van vorm of functie kunnen veranderen. Je leert meer over duurzaam inrichten, styling, kleur- en materiaalgebruik en gaat naar huis met een product dat je zelf tijdens deze praktische workshop maakte.

No Waste Decoration geeft duurzame workshops die beide een andere focus hebben:

  • Educatieve workshops
  • Creatieve workshops

Bekijk alle No Waste Workshops

Waarom
No Waste Workshops?

Van hoogwaardige restmaterialen naar prachtige eindresultaten

Voor wie zijn onze creatieve workshops?

De workshops van No Waste Decoration zijn voor iedereen die creatief en duurzaam bezig wil zijn. Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende begeleiding krijgt, kunnen er een maximaal aantal mensen per workshop meedoen.

Het is leuk als bedrijfsuitje met collega’s, met studie- en klasgenoten, maar ook met vrienden en familie. Hierin ben je creatief bezig, maak je contact met de anderen in de groep en ga je samenwerken. Je doet mogelijk iets nieuws en gaat naar huis met meer kennis en een uniek, eigen gemaakt product. Wat wil je nog meer?

Workshops voor scholen, bedrijven, vrienden, familie en parties

Waar worden de workshops gehouden?

De No Waste workshops vinden plaats in Lisse. In het atelier is alles aanwezig om van restmaterialen en ‘oude’ spullen, nieuwe en duurzame producten te maken. Houd je de workshop liever op een eigen gekozen locatie in combinatie met een hapje & drankje? Dan regelen we dat!

Wij verzorgen workshops in eigen atelier of op eigen gekozen locatie

Tijdsduur & tarieven workshop

De tijdsduur en tarieven hangen af van de locatie, doel en inhoud. Ga naar ‘‘Bekijk al onze workshops” en klik door naar de mogelijkheden en kosten.

We leveren ook maatwerk bij groter groepen of gericht op jouw vraag. Je kunt jouw wensen aangeven in het contactformulier.

Ook een creatieve workshop volgen? Neem contact op!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor een creatieve en/of educatieve workshop? Voor jezelf of een groep?

Neem contact op met No Waste Decoration en maak een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking om de mogelijkheden voor een creatieve workshop te bespreken.