Farm Kitchen krijgt kleurrijke kussens op buitenbanken

Deze kleurrijke ronde, vierkante en rechthoekige kussens zijn een aanwinst voor de grote traptreden tevens zitbanken van het restaurant. The Farm Kitchen is een horecagelegenheid in Hoofddorp. Centraal gelegen tegenover het station. Lopend richting het centrum kan je daar even halt houden. Als bezoeker wordt je meteen al vrolijk welkom geheten. Bij mooi weer kan je hier buiten heerlijk genieten.

De circulaire kussens zijn volledig samengesteld uit hoogwaardige restmaterialen van bekende textielmerken. De fabrikanten en groothandelaren willen hun prachtige stoffen graag een 2e leven geven. Ook het bedrijfslogo van The Farm Kitchen is in samenwerking met experts, vormgegeven op lederlook labels. Echt een meerwaarde.

Leuk weetje: de meeste gewassen die gebruikt worden in de maaltijden zijn afkomstig van lokale boeren. 

Gerecycelde sierkussens voor de hospitality.

Willen we de aarde netjes overdragen aan de volgende generatie dan zullen we grondstoffen opnieuw moeten gaan gebruiken in plaats van te vernietigen. No Waste Decoration is gespecialiseerd in creatief toepassen van restmaterialen in het interieur en exterieur.

Heeft je restaurant of hotel, binnen of buiten behoefte aan maatwerk kussens? Wil je dat volledig uitbesteden? Wij kunnen je helpen met het samenstellen van stoffen en vulling. Uiteraard maken we alles en leveren het netjes bij je af. Ga naar onze contactpagina en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Klik op de foto's om de stappen te bekijken
van begin tot kleurrijk eindresultaat.