Gerecyclede SDG kussens voor Heel Haarlemmermeer

De organisatie HeelHaarlemmermeer heeft ons gevraagd mee te denken in het verder verspreiden van hun missie. Deze organisatie biedt een podium voor sociale en duurzame initiatieven binnen de gemeente Haarlemmermeer. Dat wordt vertaald door de 17 Sustainable Development Goals op velerlei manieren toe te passen.  

No Waste Decoration heeft samen met HeelHaarlemmermeer een pilot opgezet om dit verder uit te rollen. Door middel van kleurrijke kussens voorzien van het logo in 17 SDG kleuren zijn deze tot kussensets ontwikkeld. Bedrijven in de gemeente Haarlemmermeer kunnen deze aankopen voor eigen gebruik of wederverkoop.

We werken hierbij ook samen met bekende merken die hoogwaardige kwaliteiten gordijnstof graag een 2e leven willen geven. Win-win voor iedereen.

Gerecycelde sierkussens bedrukken met logo

Duurzame relatiegeschenken tevens promotie van je merk of organisatie is een mooie mix. Je draagt een steentje bij aan een betere wereld. Waarbij bruikbare producten op maat worden gemaakt. Geen overproductie dus, maar precies hetgeen je nodig hebt.

Heeft jouw organisatie ook behoefte aan promotiemateriaal in de vorm van tastbare producten? Wij kunnen je helpen met het samenstellen van de mooiste restmaterialen tot circulaire gebruiksartikelen.  Voor hulp en advies laat je een bericht achter op de contactpagina of bel ons rechtstreeks.

Klik op de foto's om de ontwikkeling
van logo tot eindproduct te zien.