Pitchmeubel van C-Beta voorzien van ronde circulaire kussens

Voor de nieuwe locatie C-Beta Landscape hebben we ronde kussens gemaakt voor het pitchmeubel in de centrale ruimte. DOOR architecten heeft in opdracht van SADC (Schiphol Area Development Company) dit fantastische pand ontworpen en gebouwd. In de stijl van de kleuren en details in het pand zijn de kussens samengesteld uit afgekeurde maar trendy velours stoffen. 

We gaan als volgt te werk. Allereerst kijken we in de huidige voorraad of er geschikte stoffen zijn. Als dat niet het geval is gaan we bij onze samenwerkende partijen vragen naar afgekeurde of restpartijen. In dit geval hebben we de medewerking gekregen van Royal Vriesco uit noord Nederland. De kussenvulling is afkomstig van het textielsorteercentrum Paswerk in Cruquius. Ongebruikte maar afgedankte fibervulling krijgt hierbij een 2e leven. Anders had het de verbrandingsoven ingegaan. Een echte win-win situatie.

Duurzame kussens op maat laten maken.

De ronde sierkussens zijn samengesteld uit hoogwaardige restmaterialen. Soms betreft het snijafval of uitgelopen collecties. Maar in dit geval zijn het afgekeurde stoffen met weeffouten ontstaan in de productie.  Het is afgekeurd voor gordijnconfectie, maar kan uitstekend een 2e leven krijgen in de vorm van sierkussens, alsook poefjes of anderzijds.

Wil jij ook nieuwe duurzame kussens voor jouw bedrijf of woning? Wij denken mee van ontwerp tot uitvoering inclusief de bezorging. Neem vrijblijvend contact op via de contactpagina.

Klik op de foto's om de stappen te doorlopen
van begin tot eindresultaat.