Gedecoreerde gordijnen voor SBS-6 Green-Make-Over

Voor deze opdracht zijn we gevraagd door Green-Make-Over van SBS-6. Een televisieprogramma waarbij de focus ligt op energie besparen. Gordijnen zijn bij uitstek geschikt daarvoor.

Voor een bovenwoning in Den Haag moeten gordijnen korter gemaakt worden. Zodat de verwarming optimaal kan functioneren. Omdat er ook enige scheuren in zitten, is dit opgelost met decoratieve applicaties. Botanisch afbeeldingen van een uitgelopen stofcollectie zijn daarvoor gebruikt. Het eindresultaat is zeer verrassend.

Op een circulaire wijze kunnen we gordijnen op maat maken. Korter, breder, langer maar ook bestaat er de optie om saaie gordijnen op te leuken met patronen. Of passend te laten maken met andere stroken of ruches. Uiteraard helemaal passend bij de huidige trends. Onze stylisten zijn hiervan altijd op de hoogte en denken graag mee. We werken samen met bekende merken uit Nederland en ver daarbuiten.

Gordijnen op maat laten (ver)maken en decoreren.

Vouwgordijnen, rolgordijnen, vitrage en overgordijnen lenen zich goed om te laten vermaken. Dat is duurzaam denken en doen ik één. Soms is je budget niet toereikend voor volledig nieuwe raamdecoratie. Ook dan is creatief laten vermaken de ideale oplossing. 

Ga je verhuizen of verbouwen? Passen de gordijnen niet meer? Of zit er een vlek op of een gat in en wil je dit een nieuw leven geven? Wij kunnen je helpen met creatief ontwerpen en uitvoeren. Neem contact met ons op via de contactpagina.

Klik op de foto's
om een kijkje achter de schermen te nemen.