Mannen en interieur

Verschil tussen jongens en meisjes

De jongens zijn vaak een vergeten doelgroep. Je ziet het in de kledingbranche, die onbeperkte opties hebben voor meiden (jurkjes, rokjes) en voor de jongens zich vooral beperken tot broeken en T-shirts. Na 25 jaar ervaring in de interieurbranche heb ik gemerkt dat hier ook meer rekening wordt gehouden met meiden dan met jongens. Je zou dan misschien denken dat het de jongens minder interesseert dan meiden, maar dat is natuurlijk niet altijd het geval. Jongens vinden het ook leuk om hun slaapkamer leuk in te richten, maar er is hiervoor helaas minder aanbod. Daarnaast wordt er ook een bepaald beeld gecreëerd van jongens die bijvoorbeeld een roze muur willen, terwijl meiden die een blauwe muur hebben totaal geen probleem is. Precies hetzelfde bij speelgoed, jongens die met barbies spelen wordt toch anders aangekeken dan meiden die met auto’s spelen.

Wij kijken hier anders naar

Gelukkig beginnen deze stereotypen langzaam te veranderen en te verdwijnen. Hier zijn wij van No Waste Decoration het helemaal mee eens. Wij vinden dat jongens hun kamer horen in te richten zoals zij dat mooi vinden. Daarom maken wij ook hele leuke producten voor jongens. We kunnen ze zelfs op maat laten maken, wij zoeken dan stofjes en kleuren uit die jij leuk vindt. Vanuit No Waste decoration in Hoofddorp zijn we bezig om jongens diversen kansen te bieden. We zijn een creatief bedrijf dat zich bezighoudt met circulair inrichten. Lekker bezig zijn met ontwerpen en maken. Waarbij we het mooiste afval redden uit containers van woonwinkels en bedrijven en daar nieuwe woonaccessoires van maken in ons eigen atelier in Hoofddorp.

 

Tijd voor verandering

Vind je dat het tijd is om jouw kamer weer even opnieuw leuk in te richten? Of heeft de kamer van jouw zoon (of dochter) een make-over nodig? Dan kan je altijd een afspraak maken online, zowel een belafspraak of coronaproof bij ons atelier in Hoofddorp. Daarnaast komen er ook nog vette workshops aan, denk hierbij aan jouw eigen bureau pimpen, of slingers maken. Vooral lekker creatief bezig zijn, dus houdt onze website in de gaten.