Voorstel kantoorruimtes Amersfoort in Japanse stijl

Het bedrijf Explain uit Amersfoort heeft enkele kamers niet meer in gebruik als kantoorruimte. No Waste Decoration is gevraagd om 2 ruimtes een nieuwe functie te geven. Waaronder een relaxruimte en een vergaderruimte. Daarbij ook specifiek de vraag om bestaande meubels en decoraties een 2e leven te geven.

Ons team is gespecialiseerd in creatief toepassen van reststromen en hergebruik van bestaande items in het nieuwe interieur. Hoogwaardige materialen van bekende merken krijgen hierbij ook een 2e leven.

Uiteindelijk hebben we voorstellen uitgewerkt waarbij we uitgaan van de functies: relaxen en vergaderen. Maar dan wel in een totaal andere sfeer. We kiezen voor een Japanse stijl vertaald naar westerse toepassing. Een zen ruimte die we Ryokan noemen en een scrumruimte die Kaizen heet. Voor verdere uitleg neem een kijkje in onderstaande afbeeldingen.

Kantoorruimte een nieuwe functie geven of herinrichten.

Het thuiswerken krijgt steeds meer de overhand. Kantoorruimtes of zelfs hele panden komen leeg en vragen daarbij om nieuwe functies. Maar welke? Duurzaam inrichten heeft je voorkeur? Laten we die twee wensen eens samenvoegen. We kunnen je helpen hierbij.

Maar misschien heb je alleen behoefte aan een nieuwe aankleding van je (thuis)werkruimte.  Hou je ook van hergebruik en kringloop pareltjes maar vind je het moeilijk om toe te passen? Ook dan kunnen we je helpen met een hip interieur. Neem gerust contact op via de contactpagina

Klik op de foto's en doorloop het traject waarbij
Ryokan en Kaizen tot leven komt