ROC TOP in A’dam geeft studenten een eigen chillruimte

In Corona tijd is de noodzaak uitgesproken door studenten om een fijne ruimte binnen de school te krijgen. Een plek waar opnieuw verbindingen gelegd worden met mede scholieren.  Door medewerking van de enthousiaste directie is dit klaslokaal nu in gebruik als chillruimte voor de leerlingen van school.

Uiteraard vinden we de mening van de doelgroep heel belangrijk. Daarom is door middel van de Kahoot methode getoetst bij de studenten waar de wensen liggen. Deze hebben we vertaald naar een No Waste inrichting die volledig aansluit bij de stijl van de school.

In het klaslokaal is e.e.a samengebracht. Waaronder spelelementen, zithoek, muziek maken. De ramen zijn enigszins bedekt voor privacy.

School voorzien van duurzaam interieur is trendy.

Het goede voorbeeld geven als school is eigenlijk heel normaal. Een juiste inrichting, passend bij de doelgroep hoort daarbij. We ontzorgen de school door op een duurzame manier naar beschikbare materialen te kijken. Samen met onze partners zorgen we voor een tof eindresultaat.

Zowel bij nieuw- als bij verbouw is het mogelijk om de experts van No Waste Decoration te betrekken bij het plan. Dat kan variëren van kleurplan tot en met de uitvoering. Voor informatie neem contact met ons op.

Bekijk hier de stappen
van het plan naar het sfeervol eindresultaat.