Oud springkussen Gemeente Woerden worden laptoptassen

De klimaat burgemeester van Woerden maakt zich er hard voor om lokaal afval een nieuw leven te geven. Ze heeft opdracht gegeven om een oude watertrampoline die lek is, te redden uit de verbrandingsoven. Van dit stevige materiaal zullen nieuwe producten gemaakt gaan worden.

Na enig navragen blijkt dat er bij de ambtenaren behoefte is aan laptoptassen. De medewerkers van de gemeente krijgen wel een laptop, maar zonder bescherming. Wat is er mooier, daarvoor een afgedankt materiaal te kiezen uit eigen gemeente.

Samen met de ontwerpers van No Waste Decoration is dit eindproduct tot stand gekomen. Voorzien van voering, handgreep en een complete story.

Van afgedankte materialen producten laten maken.

Ben je ook in het bezit van een (rest)materiaal dat een tweede leven verdient? Maar weet je niet hoe je dat aan kan pakken? Wij kunnen je helpen.  In ieder stukje afval zien we waarde en nieuwe producten en toepassingen.

We ontwerpen maatwerk producten die terug keren in de keten. Wat is er leuker dan een eigen afvalstroom terug te zien met een fantastisch verhaal. Dat is toegevoegde waarde dat vertelt mag worden. Op die manier maken we samen de wereld een beetje mooier.  Kijk ook eens op de Duurzaam Product pagina of neem direct contact op.

Bekijk hier de stappen
van oude watertrampoline naar laptoptassen.