Kale kantoorruimte van MP Expert wordt circulair ingericht

Een volledig kale kantoorruimte heeft kleur en sfeer nodig. Op basis van de logo kleuren van het bedrijf Market Place Expert gaan we deze werkkamer voorzien van meubels en decoratieve items. 

We kiezen ervoor om van restmaterialen hout, tapijt en verf Multi-Cubes te gaan maken. Dat zijn multi functionele blok elementen.  Het basis- en restmateriaal is afkomstig van Nederlandse bodem.

Ook gebruiken we hier afgedankte houten lijsten van Landal Greenparks voor kunst aan de muur. Zelfgemaakte patchworkpanelen, de tafel en het vloerkleed zijn ook op basis van gered materiaal uit de verbrandingsoven. Een rondje kringloopwinkels maakt het geheel compleet met 2e hands woonaccessoires.

Jouw (thuis)werkplek compleet nieuw inrichten of een nieuwe stijl.

Na de corona jaren is thuis werken nog steeds populair. Thuis en online werken vraagt wel om een rustige toch sfeervolle ruimte. Misschien heb je wel items die je daarin toe wilt passen en een 2e leven wilt geven maar niet goed weet hoe? Ook een geschikt kleurenplan hoort daarbij. We kunnen je helpen met circulair en sfeervol inrichten van je (thuis)werkplek.

Misschien heb je net als MP expert behoefte aan een geheel nieuwe inrichting? Hou je ook van hergebruik en kringloop pareltjes maar vind je het moeilijk om toe te passen? Wij gaan je helpen met een hip interieur. Neem contact op via de contactpagina.

Klik op de foto's en doorloop de stappen
van logokleuren naar eindresultaat.