Gerecyclede sierkussens voor Airport London Heathrow

In opdracht van Vanderlande uit Veghel heeft No Waste Decoration storytelling kussens gemaakt. Als set bestaande uit 2 stuks vertelt het een circulair verhaal van het verleden en de toekomst van het gele bankje. Namelijk van bagage transportbak op luchthavens tot uniek zitmeubel. 

De kussensets zijn samengesteld uit ongebruikte gordijnstoffen die normaal gesproken de verbrandingsoven in zouden gaan. Op basis van de logokleuren van London Heathrow zijn de stoffen uitgezocht en toegepast. De kussens vertellen het verhaal van de gele kunststof bankjes, door middel van afbeelding en tekst.  

Samen brengen deze circulaire meubels meer kleur in de inrichting van de luchthaven. Waarbij de kussens extra comfort en sfeer bieden. Deze banken inclusief circulaire kussens en zijn unieke relatiegeschenken voor de luchthavens wereldwijd. Enjoy your seat!

Sierkussens met een uniek verhaal in logokleuren.

We helpen je graag door creatief mee te denken in unieke en circulaire kussens. Daarbij kunnen we je geheel ontzorgen van A tot Z. Onze partners en leveranciers geven hun hoogwaardige woontextiel een 2e leven. De vulling is van gerecycled eenden dons uit Nederland. Op die manier zorgen we samen voor minder afval en een beter milieu.

Heb je een product of dienst dat je graag vertaald ziet in een tastbaar product? Wil je graag je bedrijf aankleden met circulaire storytelling kussens? Ga naar de contactpagina en mail of bel ons voor informatie.

Klik op de foto's om het verhaal
van afval naar nieuw product te bekijken.