Duurzame event locatie C-Beta krijgt hippe make-over

De circulaire evenementen locatie C-Beta ontvangt jaarlijks duizenden mensen van over de hele wereld. Deze locatie wil dan ook een aantrekkelijke entree en een gezellige hoek om te werken en in gesprek te gaan.  We hebben dit samen vormgegeven met een vintage store uit Woerden. Alles is hergebruikt of zelfs ongebruikt. Maar krijgt een 2e leven. 

Het eindresultaat mag er zijn! Oud en nieuw komt samen in de trends van nu. Volledig passend in de sfeer van de oude hoeve waarin C-Beta gevestigd is. 

De patchwork wand is samengesteld uit de mooiste restanten behang van bekende leveranciers. Waarbij het moodboard en meubels het uitgangspunt vormen. De rest van de accessoires is daarbij aangepast. Met een rondje door de plaatselijke kringloopwinkels en resten verf maken we een knusse hoek voor alle doelgroepen. Een hartelijk welkom is hier van toepassing.

Jouw bedrijf een nieuwe look en feel d.m.v.
trendy resten.

Heel menselijk: je wilt met enige regelmaat een vernieuwing in je interieur. Voor jezelf alsook voor medewerkers en bezoekers. No Waste Decoration biedt hoogwaardige restmaterialen van merken uit de woonsector. Samen zorgen we voor minder afval.

Heb je behoefte aan een nieuwe sfeer voor een bedrijfsruimte of woonruimte?  Vindt je een patchwork kunstwerk aan de wand ook uniek? We kunnen je helpen van A tot Z op een duurzame manier. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactpagina.

Klik op de foto's om de stappen te zien
van moodboard naar eindresultaat.