Consument uit A’dam wil kleuradvies en duurzaam interieur

Dit moodboard is het uitgangspunt voor een duurzaam interieuradvies en bijbehorend aanbod van producten.  Het is gebaseerd op een uitgebreide vragenlijst die we voorafgaand aan een advies naar onze klanten sturen.  Op deze manier bouwen we stap voor stap naar je nieuwe duurzame interieur.

Naar aanleiding van de wensen van de klant gaan we kijken wat we voorradig hebben in eigen atelier.  Dat zijn allemaal hoogwaardige restmaterialen van de merken waarmee we samenwerken. Zijn er specifieke wensen dan kunnen we ook nog terugvallen op de materialen die op voorraad zijn bij onze partners. Op die manier maken we een passend voorstel aangevuld met kleuradvies voor wanden, plafond en meubels.

Leuk weetje: we maken dit moodboard op oud verpakkingsmateriaal van gordijnen.

Hippe woon-accessoires gemaakt
van ''waste''.

We bouwen jouw nieuwe interieurplan op basis van materialen die we een 2e leven geven in plaats van te vernietigen. Aangevuld met kleuradvies. Dat kan je gebruiken voor het opknappen van (kringloop)meubels bijvoorbeeld.

Heb je behoefte aan een nieuw interieur? Wil je het van A-Z laten uitvoeren? Ook dat kan! Ons team is gespecialiseerd in creatief hergebruik van materialen in het interieur. Daarnaast zijn we experts op gebied van kleuren en hun toepassingen. We delen graag onze passie. Waarmee we ook jouw wereld mooier maken. Neem contact met ons op.

Bekijk hier de stappen
van het plan naar het sfeervol eindresultaat.