Interieur advies & Interieur styling

Merk je dat jouw interieur wat kleur mist? Zit je met je handen in het haar op het gebied van interieur en styling? Of zou je graag jouw huis duurzamer willen inrichten, maar weet je niet hoe? “No Waste decoration” gaat je helpen! Met 25 jaar ervaring in de interieurbranche kunnen wij jouw woning of kantoor optimaal herinrichten.  

 

Mijn werkwijze voor interieuradvies

Een nieuw kleurenpallet is voor mij de basis van ons traject. Dit kleurenpallet is vaak gebaseerd op een item uit je interieur wat voor jou belangrijk is. Dit kan een kostbaar schilderij zijn, een erfstuk of bijvoorbeeld de bestaande vloer. Bij interieur styling is het belangrijk dat het goed voelt, als (letterlijk & figuurlijk) thuiskomen. Daarom vind ik het belangrijk om te weten wat jouw eigen stijl is, en welke lievelingskleuren je hebt. Tevens stuur ik je voorafgaand een vragenlijst per mail.

Op basis van jouw voorkeuren maak ik een moodboard. Dit laat goed zien wat ik voor ogen heb. Zo kunnen we samen kijken of dit bij jou en jouw interieur past. Op basis van de feedback kan ik eventueel nog een aanpassing maken. Het fundament staan nu goed voor de nieuwe, duurzame inrichting van jouw huis.

Vervolgens ga ik lekker aan de slag, iets waar ik heel blij van word. Bestaande objecten krijgen vaak een metamorfose. Jouw favoriete meubel kan bijvoorbeeld in een modern jasje gestoken worden. Ik kan gordijnen restylen, tapijt of raamdecoratie hergebruiken en zo kan ik nog wel even door gaan. Zoals je ziet: genoeg mogelijkheden om circulair in te richten.

Je kunt bij mij dus terecht voor interieur advies, duurzaam interieur styling, uitvoering én ontwerp van unieke accessoires. Mijn persoonlijke doel (en tevens uitdaging)? Ik wil graag een zo’n groot mogelijk effect bij jou in huis verzorgen, met zo min mogelijk afval!

Nieuwe producten nodig voor jouw wooninrichting?

Heb je een nieuw huis gekocht of ga je herinrichten? En wil je toch nieuwe items in huis? Dan zoeken we samen naar producten en/of merken die zoveel mogelijk duurzaam geproduceerd zijn.  Wij kunnen ook producten maken, of u kunt een kijkje nemen in onze webshop. 

Laat zien wie je bent!

Wat kost advies? En hoe nu verder?

De eerste afspraak op locatie is volledig gratis. We maken dan in een uurtje kennis, ik maak foto’s en we bespreken de wensen.

  1. Uitgebreid kleuradvies (per post) 60 euro *
  2. Uitgebreid kleuradvies + een sfeerbord met uitgewerkte ideeën 195 euro * We bespreken dit telefonisch, waarna kostenloos een eenmalige aanpassing kan volgen.
  3. Hierna kan de keuze gemaakt worden om samen het uitvoerende traject te gaan bewandelen. Prijs op aanvraag.

*= per ruimte